2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYITLARI HAKKINDA

Sevgili öğrencilerimiz,

2018-2019 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı ders kayıtları16-21 Eylül 2018  tarihleri arasında USIS sistemi üzerinden randevulu olarak yapılacaktır. Tüm öğrencilerimizin ders kayıtlarında uyulması gereken kuralları dikkatlice okuyarak kaydını yapması önem arz etmektedir.

Kayıt kılavuzunda ilgili sınıf öğrencileri için belirlenmiş olan randevu gününde; derse kayıdıyla ilgili problem yaşayan ve derslerine kayıt olamayan öğrencilerimizin aşağıda verilen randevu günlerde D-1015 nolu ofis  Dr. Tülay Tuğcu ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

19 Eylül 2018 Çarşamba → 2., 3., 4. sınıf öğrencileri

20 Eylül 2018 Perşembe →  1. sınıf öğrencileri

19-20 Eylül tarihlerinde şehir dışında bulunan ve gelemeyecek durumda olan öğrencilerimizin ise, iletişim bilgilerini (öğrenci no, ad-soyad, cep telefonu) ekleyerek ttugcu@yahoo.com adresine sorunlarını bildirmesi gerekmektedir.

Belirtilen randevu tarihleri dışında olan ve Bölüm Başkanlığı’na telefon yoluyla yapılan talepler kesinlikle dikkate alınmayacaktır, önemle duyurulur.

Kimya Bölüm Başkanlığı

 

Ders Kayıt Kılavuzu için tıklayınız.

Kayıtlar esnasında ekteki eğitim planını dikkate alarak ders seçiminizi yapınız.Seçimlik derslerde havuz dışı ders seçimi yapılmaması gerekmektedir.

Eğitim planı için tıklayınız. 

Seçimlik ders havuzu için tıklayınız.